Välkommen till Hemkänslas blogg!

Det här är en blogg för dig som gillar lantlig inredning och pyssel. Jag som bloggar driver också butiken Hemkänsla som finns både som nätbutik och som gårdsbutik mellan Vårgårda och Alingsås.
Välkommen!
/Pernilla

fredag 3 juni 2011

Nytt i butiken

Strålande sol från en klarblå himmel, varmt och skönt redan tidigt på morgonen. Kan det bli bättre? Idag blir det en del jobb med butiken förstås och så försöker vi hinna med stallstädning också. Stallen (vi har ju två) ska städas ur och tvättas med högtryckstvätt och sedan ska träväggar oljas och putsade väggar vitkalkas. Det är skönt att få det gjort så här tidigt på sommaren.

I butiken händer det också saker förstås. I går kväll la jag in en ny kategori; Skafferiet. Där kan du nu hitta våra teer. Lagret med te kommer att fyllas på också under dagarna framöver. I Skafferiet hittar du också burkar för förvaring av te och kaffe och våra populära flaskor och glasburkar. Och det dröjer ju faktiskt inte så länge förrän det är dags att börja fylla på skafferiet med ny saft och sylt.

I går kom också de första textilierna från vår nya leverantör ut i butiken. Härliga, somriga mönster med jordgubbar och cupcakes är först ut. Företaget är svenskt och designen också. Motiven känns somriga och lantliga med retrokänsla. Och en stort plus tycker jag är att färgerna i de olika serierna matchar varandra. Det går alltså att blanda mönster som man vill. Grillvanten med jordgubbar är väl ett måste till midsommar? I designen har man tänkt till lite extra och gjort vantarna extra långa så att man minskar risken för att bränna sig på armarna. På mig når vanten ungefär halva underarmen. Handdukarna blir jättefina att använda även som duk. Läs mer och se fler bilder i nätbutiken: http://www.hemkansla.se/.

En blå serie är också på gång, kommer i butiken så fort jag hunnit fotografera de sista varorna.
Ha en skön dag i solen
Pernilla

Inga kommentarer: