Välkommen till Hemkänslas blogg!

Det här är en blogg för dig som gillar lantlig inredning och pyssel. Jag som bloggar driver också butiken Hemkänsla som finns både som nätbutik och som gårdsbutik mellan Vårgårda och Alingsås.
Välkommen!
/Pernilla

söndag 21 december 2008

Butiken över helgerna

Den 27 december har butiken på gården öppet mellan 11 och 15. Vi rear ut massor av utgående varor. Butiken på gården kommer sedan endast att ha öppet endast efter överenskommelse tom den 26 februari 2009. Under tiden kommer vi att jobba med nyheter i och kring butiken och förbereda nya projekt inför våren och sommaren. Glöm inte att du som bor nära alltid kan beställa via nätbutiken och sedan hämta din beställning här hos oss!

Över helgerna tänker vi också ta lite ledigt från nätbutiken och beställningar som görs mellan den 23 december och 6 januari kommer därför att skickas i slutet av vecka 2. Vi kommer dock att kolla mailen och beställningar varje dag.

I nätbutiken har vi redan smygstartat årets julrea. Gå in under Extrapriser så hittar du alla reavaror samlat på ett ställe. Passa på att fynda! Många av varorna finns bara i enstaka exemplar så vänta inte för länge med att beställa!
/Pernilla

Inga kommentarer: