Välkommen till Hemkänslas blogg!

Det här är en blogg för dig som gillar lantlig inredning och pyssel. Jag som bloggar driver också butiken Hemkänsla som finns både som nätbutik och som gårdsbutik mellan Vårgårda och Alingsås.
Välkommen!
/Pernilla

onsdag 10 december 2008

Julkort

Har du köpt och skrivit dina julkort ännu? Om inte är det fortfarande inte försent att titta in i butiken och botanisera bland våra kort. Just nu passar vi också på att rensa lagret lite och därför finns det en del kort till REA pris. De flesta av dem finns bara i några få exemplar av varje, så vill du veta exakt hur många som finns av ett visst kort så skicka gärna ett mail. Apropå det så läste jag förresten igår att en undersökning visade att så många som fyra av fem svenskar faktiskt föredrar att få traditionella julkort, med vanlig post. Och det är ju inte så konstigt egentligen. Det är alltid lika roligt när det kommer personlig post i brevlådan, det gör det väldigt sällan numera. Och sedan är det alltid trevligt att ha korten framme över julen. Det är inte lika lätt att med sms och mailkort...


Julkort kan användas till mycket, förutom att skickas. Många har vackra motiv och är fina som dekoration bland annan julutsmyckning. De är också perfekta som julklappsetiketter! Det är bara att stansa ett hål i ena hörnet med en vanlig hålslag och binda i ett fint snöre så har man gott om plats för rim och hälsningar!

/Pernilla
Söta små julkort med motiv från 1900-talets början, 12-pack 36 kr. Finns i butiken!

Inga kommentarer: