Välkommen till Hemkänslas blogg!

Det här är en blogg för dig som gillar lantlig inredning och pyssel. Jag som bloggar driver också butiken Hemkänsla som finns både som nätbutik och som gårdsbutik mellan Vårgårda och Alingsås.
Välkommen!
/Pernilla

lördag 12 september 2009

12 september

Idag har jag suttit och gått igenom beställningar och varor. En hel del nytt är beställt. Hittade en del på Formex, men ytterligare beställningar ska göras. Det är planering för julen som gäller just nu. Och det känns ju lite konstigt när solen skiner och jag varit ute och hela eftermiddagen i kortärmat. Men julen är här fortare än man anar. Om en månad ungefär ska julen få komma in i butiken.

Börjar också fylla på lagret av varor som ska fotograferas, så ytterligare lite nytt finns att se fram emot ganska snart. Nya annonsbilder ska också fotograferas. Kommer att annonsera i ytterligare några inredningstidningar framöver. Så listan över saker som behöver hinnas med är som vanligt lång!

Ha en bra söndag. Jag ska förhoppningsvis komma iväg och titta på lite växter till trädgården. Plantskolan vi brukar åka till någon gång per säsong som söndagsutflykt har trädgårdsdag imorgon.
/Pernilla

Inga kommentarer: