Välkommen till Hemkänslas blogg!

Det här är en blogg för dig som gillar lantlig inredning och pyssel. Jag som bloggar driver också butiken Hemkänsla som finns både som nätbutik och som gårdsbutik mellan Vårgårda och Alingsås.
Välkommen!
/Pernilla

tisdag 7 maj 2013

Härliga plåtburkar med retrokänsla!

Nu på morgonen har jag äntligen hunnit med att lägga in lite nyheter i nätbutiken. Den här gången är det jättehärliga burkar i retrostil. Jag är väldigt förtjust i burkar och de här tycker jag är riktigt läckra!
Först ut är serien Betty som finns i den här söta ovala tredelade burken med siffror:
 I samma serie finns i dessa läckra grågröna burkar med röd text.Tvättmedelsburkar är alltid storsäljare när de kommer in i butiken. Den här är riktigt söt i rosa och grönt och rymmer både vit- och kulörtvätt i samma.
Ytterligare en ny serie är Melker som finns för knäckebröd och kaffe till köket och som tvättmedelsburk. Den senare har två fack inuti för vit/kulörtvätt eller varför inte stoppa ner sköljmedlet i det ena?
 

 
Bland alla burkar finns också de här söta lattemuggarna som finns med röd eller blå dekor. Matchar Melkerburkarna i färg.

 Vill du se alla nyheter i butiken, klicka här.

Nu väntar utearbete. Ska hinna med att fixa och ordna fint i vår stugträdgård för nu har uthyrningssäsongen dragit i gång och snart kommer nya gäster. Ska också försöka hinna med att fotografera lite nya stugbilder när allt är städat och fint. Hoppas ni får en fin dag och kan njuta lite av vårvärmen som äntligen är här!
Pernilla


Inga kommentarer: