Välkommen till Hemkänslas blogg!

Det här är en blogg för dig som gillar lantlig inredning och pyssel. Jag som bloggar driver också butiken Hemkänsla som finns både som nätbutik och som gårdsbutik mellan Vårgårda och Alingsås.
Välkommen!
/Pernilla

lördag 30 januari 2010

Underbara scarves!

Nytt i butiken:
Idag på morgonen har jag lagt helt underbara scarves i nätbutiken. Finns i två olika modeller och flera olika färgställningar, pris 279 respektive 299 kr/ styck. Alla modellerna är verkligen jättefina!
En modell har en 25 cm bred cremefärgad spets som framsida. På två ställen sitter påsydda rosor. Baksidan av scarfen är i ett tunt tyg och finns i fyra färger cremefärgat (randigt med små blommor), grått (randigt enfärgat), svart och brunt (med glittereffekt och små blommor).
Den andra modellen är helt enfärgad i plommonlila med en drygt 10 cm bred spets längs hela kanten. Den plommonlila scarfen är hela 42 cm bred vilket gör att den också kan användas som en sjal om man vill.
Alla modellerna har en liten snodd i varje ända som man kan knyta ihop så att inte snibbarna glider isär när man har den på sig. Och det bästa av allt - alla fungerar lika bra nu under vintern som till sommaren! Närbilder på alla modeller och detaljer hittar du under Smycken och accessoarer i nätbutiken. Gå in och kika!
Ha en bra dag!
Pernilla
PS: Du har väl inte missat att anmäla dig till vårt nyhetsbrev? Fyll i dina uppgifter här i högerspalten och klicka på Skicka!
/DS

Inga kommentarer: