Välkommen till Hemkänslas blogg!

Det här är en blogg för dig som gillar lantlig inredning och pyssel. Jag som bloggar driver också butiken Hemkänsla som finns både som nätbutik och som gårdsbutik mellan Vårgårda och Alingsås.
Välkommen!
/Pernilla

söndag 9 oktober 2011

Kundkvällar

Ett bra tag har jag gått och funderat på att få igång kundkvällar i butiken här på gården. Och nu ska det äntligen bli av! Under oktober och november blir det kundkvällar varje onsdag från 19 till ca 20.30. Eftersom butiken är ganska liten kommer vi att hålla till i en av stugorna här på gården. Där finns plats för ungefär 8-12 personer, lite beroende på vad kvällen innehåller. Tanken är att det ska bli lite olika teman under de här kvällarna.

Under oktober blir temat helt och hållet "kläder och accessoarer". Den större delen av kvällen kommer att ägnas åt de härliga kläderna från Capri Collection. Det blir tillfälle att se de provplagg som jag har hemma, prova, och förstås beställa. Sedan kommer också mitt andra sortiment med scarfar, pulsvärmare och annat att finnas tillgänligt förstås. Efter visningen blir det fika och sedan finns det möjlighet för den som vill att göra ett besök även i gårdsbutiken. Det kommer att bli lite extraerbjudanden på produkter från butiken under de här kvällarna.

Eftersom antalet platser i stugan är begränsat vill jag gärna ha en anmälan senast tisdag samma vecka som man önskar komma. Anmälan går bra att göra via mail: pernilla@hemkansla.se eller på telefon 070-6218455. Det går bra att lämna meddelande på telefonsvararen.

Är man ett gäng, vänner eller jobbarkompisar t ex, som vill komma på visning en annan dag än onsdag går det förstås också bra! Det är bara att höra av sig så försöker vi hitta en passande dag. Ett lämpligt antal personer kan vara 4 - 8.

Tveka inte höra av er om ni har några frågor.
Ha en fortsatt skön söndag
Pernilla

Inga kommentarer: