Välkommen till Hemkänslas blogg!

Det här är en blogg för dig som gillar lantlig inredning och pyssel. Jag som bloggar driver också butiken Hemkänsla som finns både som nätbutik och som gårdsbutik mellan Vårgårda och Alingsås.
Välkommen!
/Pernilla

torsdag 10 maj 2012

Boka en tjejhelg

En av tankarna jag hade när vi köpte tillbaka stugan här på gården var att kunna ordna helgkurser av olika slag. Efter en del funderande kommer vi nu att försöka smyga igång det hela och erbjuder därför några alternativ inför sommaren och hösten. Till att börja med finns det fyra olika alternativ att välja mellan, eller kanske kombinera. Är ni nyfikna finns det mer information på vår andra hemsida: http://www.spangakvarn.se/ under kundkvällar och kurser.  På sidan finns också fler bilder från stugan. Har ni andra idéer om innehåll så hör gärna av er, vi kan säkert komma fram till något som passar er.

Vill man går det förstås bra att hyra stugan även utan en "kurs". Runt om i området finns ett antal loppisar och antikbutiker att besöka till exempel, flera av dem har bara öppet på helger. Mysiga Alingsås med små butiker och caféer finns bara en och en halv mil bort. Om man tycker om friluftsliv finns också flera naturreservat i närheten, det närmaste ligger på andra sidan tomtgränsen, och många fina vandringsleder att utnyttja. Vi hjälper gärna till att planera en helg som passar just er!
Ha en fin dag
Pernilla

1 kommentar:

Jessica sa...

Hej Pernilla!
Det låter jätte kul med kurser. Även bara att hyra!
Maila iväg när ni har lite mer info! Hade varit super kul. Med vänlig hälsningar