Välkommen till Hemkänslas blogg!

Det här är en blogg för dig som gillar lantlig inredning och pyssel. Jag som bloggar driver också butiken Hemkänsla som finns både som nätbutik och som gårdsbutik mellan Vårgårda och Alingsås.
Välkommen!
/Pernilla

fredag 15 mars 2013

Doftljus och hängen från Village Candle

Minns du doftljusen som jag skrev om i januari efter att jag varit på mässa? Nu är de äntligen här! Har inte hunnit med att få in dem i nätbutiken ännu, men förhoppningsvis finns de där i morgon eftermiddag. Kommer förstås att finnas i gårdsbutiken i morgon också.
 
Ljusen finns i tre olika storlekar och det är den minsta storleken jag tagit hem nu till att börja med. De har en brinntid på ca 55 timmar. Dubbla vekar gör att vaxet smälter ända ut till kanten så att det inte bara blir en grop rakt ned, vilket ju gör att brinntiden minskar.Viktigt att tänka på när man tänder alla former av doftljus eller blockljus är att de ska vara tända så länge att de hinner smälta ända ut till kanten för att man ska få ett ljus som brinner bra och länge. Om du bara ha ljuset tänt en kortare stund, använd vanliga smala ljus eller värmeljus i stället.

 

Ett välkänt knep vid husvisningar är ju att det luktar nybakat i huset. Vem kan motstå doften av nybakta blåbärsmuffin? Har också fått hem en variant som doftar nybakta kanelbullar. De här dofterna är ju också perfekt för killar som kanske inte alltid uppskattar blomdofter. Dessutom finns en riktigt maskulin doft - Black Bamboo.

 Doften av nytvättad bomull, eller bomullsblom är mångas favorit. En fräsch och inte så påträngande doft.

Förutom doftljusen har jag också tagit hem några olika dofthängen. De säljs i 2-pack. Perfekt för garderoben, bilen, husvagnen, båten, toaletten...

Ljusen kostar 159 kr per styck och dofthängena kostar 39 kr för två. Perfekta presenter eller att njuta av själv.
Ha en skön kväll!
Pernilla

Inga kommentarer: