Välkommen till Hemkänslas blogg!

Det här är en blogg för dig som gillar lantlig inredning och pyssel. Jag som bloggar driver också butiken Hemkänsla som finns både som nätbutik och som gårdsbutik mellan Vårgårda och Alingsås.
Välkommen!
/Pernilla

tisdag 15 oktober 2013

På väg mot jul

På väg på jul. Ja, det är vi ju även om det känns som det är långt kvar. Men i nätbutiken är det faktiskt redan igång med lite julhandel. Väldigt många som beställer just nu har någon vara från julkategorin med i korgen. De här superhärliga doftljusen från Village Candle finns snart i butiken. De finns redan nu som votivljus för bara 29 kr. Köp hem och prova! Jag kan nästan lova att du kommer vilja ha den större varianten också.

Alla nyheter som kommit in de senaste veckorna är ju inte jul förstås. Har även bland annat fått in den här jättefina varianten på skolplansch-temat. Finns även med kameror.
 

Från samma leverantör kommer också det här jättesöta julkortet. Lagom storlek att även använda på julklappar. Även här finns ytterligare motiv.

Efter att ha dragit på en väldigt envis förkylning är jag inte riktigt ikapp med allt här hemma och med butiken. Orken har liksom inte räckt till så mycket mer än att vara lärare ett tag. Har mängder med fina varor som står och väntar på att bli fotograferade. Just nu är det också väldigt mycket med skoljobbet. Som lärare har man periodvis väldigt hög arbetsbelastning och jobbar många timmar mer än man ska och borde. Och just i mitten av oktober brukar det dra igång. Nu skriver jag omdömen, planerar för utvecklingssamtal och börjar så smått fundera på lucia och julavslutningar. Men förhoppningsvis ska jag hinna med lite butik också under dagarna som kommer. Ni får helt enkelt kika in ofta i nätbutiken, förhoppningsvis blir det någon liten nyhet varje dag istället för många samtidigt.

Ha en fortsatt fin kväll och vecka. 
/Pernilla

Inga kommentarer: