Välkommen till Hemkänslas blogg!

Det här är en blogg för dig som gillar lantlig inredning och pyssel. Jag som bloggar driver också butiken Hemkänsla som finns både som nätbutik och som gårdsbutik mellan Vårgårda och Alingsås.
Välkommen!
/Pernilla

tisdag 7 juni 2011

Hoppas att ni allesammans har haft en skön ledighet och en trevlig nationaldag! Härligt med ledighet och extra bonus att det varit så fint väder. Här hos oss i alla fall. Och det har nästan varit lite väl bra. I går hade vi 29 grader varmt och riktigt kvavt. Framåt kvällen brakade åskvädret ut. Åskan mullrade konstant i över en timma, fast på håll. När åskan väl kom över oss var den borta på mindre än 10 minuter och resultatet blev en ångbastu som inte lättat riktigt ännu. Hoppas att det blir bättre idag, men det krävs väl kanske lite mer åska för att luften ska bli lättare.

Idag blir det packning av beställningar och annonsfotografering. Ska också fota de sista textilvarorna så att de äntligen kommer in i butiken. Lite pappersarbete ligger också och väntar, men det beror på vädret om det blir gjort. Åska och dator är ingen bra kombination så här ute på landet.
Ha en fortsatt bra dag
Pernilla


Inga kommentarer: