Välkommen till Hemkänslas blogg!

Det här är en blogg för dig som gillar lantlig inredning och pyssel. Jag som bloggar driver också butiken Hemkänsla som finns både som nätbutik och som gårdsbutik mellan Vårgårda och Alingsås.
Välkommen!
/Pernilla

söndag 16 oktober 2011

Mixa och matcha

Kuddar och ljuslyktor kan man nog inte få för många av. Och nya kuddar är ju ett enkelt sätt att förnya inredningen. Idag har jag lagt in några nya modeller av kuddar och kuddfodral i nätbutiken. Först ut ett kuddfodral i mörkgrått, melerat, riktigt grovt tyg, typ juteväv, med grova trådar. Finns i två storlekcar, 40x40 och 50x60 cm. Klassiska, stilrena, passar i de flesta inredningsstilar och riktigt, riktigt snygga! Dessutom har jag lagt in två nya kuddmodeller i grått och vitt. De här kuddarna är lite romantiska med blomslingor och uddkant. Framsidan är quiltad. Här följer det med innekudde!

Alla modellerna går bra att kombinera ihop. Den mörkgrå kuddfodralet passar och väldigt bra ihop med kuddfodralet med den svarta blomman som finns sedan tidigare.

Just nu har du chans att vinna ett ljushus om du gillar vår sida på Facebook:
www.facebook.com/hemkansla. Gå in och gilla sidan om du inte redan gör det och "dela" den gärna. När vi blir 300 som gillar sidan drar jag en vinnare!
Ha en fortsatt skön söndag
Pernilla


Inga kommentarer: