Välkommen till Hemkänslas blogg!

Det här är en blogg för dig som gillar lantlig inredning och pyssel. Jag som bloggar driver också butiken Hemkänsla som finns både som nätbutik och som gårdsbutik mellan Vårgårda och Alingsås.
Välkommen!
/Pernilla

torsdag 8 december 2011

Ta igen dag

Idag har jag en "ta igen dag". Jag har suttit med en massa pappersarbete som blivit liggande. Skönt att få det gjort. Högarna har minskat betydligt under eftermiddagen även om det finns en del kvar att göra. Det blir lite kvällsarbete också. I nätbutiken finns fortfarande chans att fynda fina adventskalendererbjudanden. Ett nytt erbjudande varje dag. Dagens vara är lite annorlunda termometer; den är rund och har ett fint motiv med rosor. Priserna är rejält nedsatta på alla erbjudanden, så det finns chans att fynda. Dagens och tidigare dagars erbjudanden hittar du här: http://www.hemkansla.se/sv/artiklar/adventskalendern/.
Tänder lite ljus och fortsätter med jobbet. Lyssnar på vinden som tilltagit utanför. De har lovat busväder med blötsnö och blåst i natt. Jag hoppas på att det blir regn så att isgatan på vår väg försvinner.
Ha en skön kväll
Pernilla

Inga kommentarer: