Välkommen till Hemkänslas blogg!

Det här är en blogg för dig som gillar lantlig inredning och pyssel. Jag som bloggar driver också butiken Hemkänsla som finns både som nätbutik och som gårdsbutik mellan Vårgårda och Alingsås.
Välkommen!
/Pernilla

söndag 8 januari 2012

Nya öppettider

Sista helgdagen och sedan är det tillbaka till vardagen efter alla helgdagar. Det känns lite extra spännande inför den här våren. Förutom att så snabbt jag kan försöka bli klar med min uppsats i musikvetenskap, som av olika anledningar inte hann blir klar i tid, och en kurs i arrangering, ska jag vara företagare på heltid! Det ska bli riktigt kul att pröva och se vart det bär!

Nästa lördag - den 14 januari - öppnar butiken här på gården för våren. Och i vår kommer öppettiderna att utökas. Från och med lördag är butikens öppettider:
torsdag - fredag 14-17 och lördag 11-15.

På vardagkvällar och söndageftermiddagar finns det möjlighet att boka in sig för en klädvisning eller för att få en närmare presentation av något i vårt inredningssortimen, t ex ljusvisning eller teprovning. Hör av er med önskemål så skräddarsyr vi något som passar för er!
Ha en fortsatt skön söndag!
Pernilla

Inga kommentarer: