Välkommen till Hemkänslas blogg!

Det här är en blogg för dig som gillar lantlig inredning och pyssel. Jag som bloggar driver också butiken Hemkänsla som finns både som nätbutik och som gårdsbutik mellan Vårgårda och Alingsås.
Välkommen!
/Pernilla

fredag 1 mars 2013

Våren är här!

Äntligen! Nu är våren här! Mars är inte vinter, även om snön ligger kvar. Vi har haft sol och takdropp i flera dagar. Och då gör det inte så mycket att det fryser på under nätterna och att vi har en tjock isskorpa på vår lilla väg. Vår gård ligger i en norrsluttning, så det tar lite extra tid innan isen försvinner. Men nu vet man att det snart, snart är barmark. Så härligt!

Jeanne d´Arc Livings nya magasin har kommit. Fullt med vårinspiration det också. Ett tema den här gången är arbetsrum. Och det finns inspiration för både små arbetshörnor, kontoret och syrummet. Blev riktigt sugen på att ta itu med mitt arbetsrum, fast jag har ett annat projekt att ta itu med först. Det är verkligen så att inspirationen kommer tillbaka i takt med att dagarna - och framför allt kvällarna - blir ljusare. Dessutom har vi haft sol flera dagar i sträck nu och det ger också extra energi. Vi har haft det såå grått hela vintern. Här nedan lite bilder från nya magasinet.
För dig som skulle vilja köpa tidningen finns den här: Nytt från och med idag är att frakten för enbart magasin om du skulle vilja beställa det är 29 kr.
Trevlig helg
Pernilla


Inga kommentarer: