Välkommen till Hemkänslas blogg!

Det här är en blogg för dig som gillar lantlig inredning och pyssel. Jag som bloggar driver också butiken Hemkänsla som finns både som nätbutik och som gårdsbutik mellan Vårgårda och Alingsås.
Välkommen!
/Pernilla

fredag 5 april 2013

Sol, sol och sol

Vilket härligt väder! Solen skiner från en nästan klarblå himmel i dag igen. Efter en supergrå vinter där solen knappt visade sig har vi kompenserats med sol dag efter dag i flera veckor. Jag hoppas verkligen att det fortsätter! Och nu dröjer det inte länge förrän det ser ut så här:

Idag har jag fått rättat färdigt lite prov nu på morgonen, så nu är skolmåstena denna vecka klara. Ska försöka få satt mig vid symaskinen nu en stund. Har lite kuddfodral att sy och kanske en gardinkappa också. Ganska enkelt och snabbt gjort bara man kommer igång. Håller på och vårstädar i vår stuga så att den ska vara fin när våra hyresgäster kommer. Butiken behöver nog städas lite också. Och det finns lite nya varor att ställa fram. Framöver ska växthuset städas och ja.. listan kan ju göras hur lång som helst. Men det går fortare och mycket lättare när solen skiner eller hur?
Hoppas ni får en skön fredag!
Pernilla
 

Inga kommentarer: