Välkommen till Hemkänslas blogg!

Det här är en blogg för dig som gillar lantlig inredning och pyssel. Jag som bloggar driver också butiken Hemkänsla som finns både som nätbutik och som gårdsbutik mellan Vårgårda och Alingsås.
Välkommen!
/Pernilla

lördag 6 april 2013

TIps - shoppingkassar

Allt fler försöker komma ihåg tygkassen när man ska ut och handla. Den här kassen, som finns i nätbutiken, är perfekt att ha med sig på vilken shoppingrunda som helst. Den är i ganska tunn bomull så den får plats i fickan eller handväskan när den inte används. Längs övre kanten är en liten söt uddspets påsydd. Kassen har dessutom långa handtag så att den går att ha över axeln. Jag har några stycken kvar i lager som jag nu säljer för 35 kr.

Om man vill pynta kasse liten mer så finns det även söta "stryka-på bilder" i nätbutiken. Tre olika storlekar. Mycket enkelt och snabbt pyssel och instruktioner medföljer. Bilderna kostar från 39 kr.

Kassarna kan förstås användas till annan förvaring; för stickningen, i garderoben, i badrummet, för badkläderna till sommaren för att ge några exempel. I nätbutiken finns ytterligare några varianter på kassar. Kika gärna in!
Ha en fortsatt skön helg!
Pernilla

Inga kommentarer: